Individuele coaching

Individuele coaching

Individuele coaching, bijvoorbeeld als je in het werk of in het persoonlijk leven....

  • bent vastgelopen
  • een probleem ervaart
  • voor een belangrijke keuze staat
  • jezelf beter wilt leren kennen
  • iets aan jezelf wilt veranderen
  • optimaal wilt presteren

Eigenlijk betekent dit dat ieder mens altijd wel eens aanleiding heeft om een coach in de arm te nemen!

Als coach geef ik geen advies . Dat werkt niet; je luistert immers liever naar jezelf? Ik ben je "alter ego". Het enige wat ik doe is zodanig vragen stellen dat je bewust wordt van wie en hoe je eigenlijk bent, wat je wilt, wat je kan en tenslotte hoe je dat bereikt.


Tijdens een gratis intake-gesprek bespreken we je huidige situatie en wat je wilt bereiken met coaching. Het geeft gelegenheid te kijken of het tussen ons klikt en wat de coachvraag is. Als het klikt maken we een vervolgafspraak. In die gesprekken zal ik aandachtig en met empathie naar je luisteren. Maar met mijn vragen zal ik je ook confronteren met jezelf en je uitdagen om in beweging te komen. Als dat lukt vind je de juiste antwoorden vanuit jezelf.


De te hanteren stijl en methodiek van de coaching is persoons- en probleemafhankelijk. De basis is een cognitieve no-nonsense benadering.


Aan het eind van iedere sessie formuleren we concrete en haalbare acties. Regelmatig evalueren we het proces. We spreken dan ook geen traject af; coaching is op ieder moment opzegbaar.


In het algemeen vinden de sessies eenmaal per 2 weken plaats en duren 1,5 uur. Aan het eind van het traject krijg je een evaluatierapport zodat je alles nog eens terug kunt lezen. Alle informatie blijft uiteraard vertrouwelijk.

E-mail: info@levenopkoers.nl

Telefoon: 06 - 43 70 56 27